12-22 April 2018
Nederlands   Español   Português   English
NL  ES  PT  EN

Voor de nieuwste editie van Festibérico zie www.Festiberico.net

Routebeschrijving

Filmhuis Lumen

Doelenplein 5,
2611 BP Delft - Netherlands

Filmhuis Lumen is te vinden in het centrum van Delft, dichtbij de Markt.
Locatie Lumen: Google maps.

Per tram

Tram 1 loopt van Den Haag naar Delft. Als u uitstapt bij de halte Prinsenhof is het circa 10 minuten lopen naar Lumen: loop van de halte richting Prinsenhof (Agathaplein). Ga de poort onderdoor en sla rechtsaf. Sla meteen links af langs de kerk (Heilige Geestkerkhof). Dit gaat over in de Choorstraat. Loop die helemaal uit. Sla aan het eind linksaf en u vindt na 100 meter aan uw rechterhand het Doelenplein. (google maps route)

Per trein

Neem de trein naar station Delft (u kunt hier de treintijden vinden). Vanaf daar is het naar Lumen ongeveer vijftien minuten lopen door het centrum van Delft. Vanaf station Delft volgt u de voetgangersbordjes naar de Markt. Op de Markt loopt u links langs de Nieuwe Kerk de Kerkstraat in. Aan het einde steekt u het bruggetje over en slaat u linksaf het Vrouwenregt op. U loopt rechtdoor over de brug het Vrouwjuttenland op, vervolgens rechtdoor over de brug de Verwersdijk op. Na 100 meter vindt u aan uw rechterhand het Doelenplein.(google maps route).

Per auto

Uit de richting Amsterdam: neem de A4 richting Den Haag/Rotterdam. Volg op het knooppunt Ypenburg de A13 richting Rotterdam. Neem afrit 9 (Delft) en gebruik de kaart).

Uit de richting Den Haag: Volg de A13 richting Rotterdam. Neem afrit 9 (Delft) en gebruik de kaart.

Uit de richting Rotterdam: Volg de A13 richting Den Haag. Neem afrit 9 (Delft) en gebruik de kaart.

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is de Paardenmarkt (betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 24.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur). Deze is echter vrijwel altijd vol.
Het beste alternatief is de parkeergarage Markt. Deze garage is 24 uur geopend en goed bereikbaar vanaf de A13. Neem afslag 9 Delft, volg de richting Delft. Aan het eind van de weg gaat u rechtsaf. Na 50m. krijgt u verkeerslichten. Hier gaat u rechtuit. Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf en rijdt u meteen rechts de parkeergarage binnen. Van de Marktgarage loopt in u vijf tot tien minuten naar Lumen (google maps route): als u de garage uitkomt, loopt u over de grote brug het centrum in. Onmiddellijk over de brug gaat u rechtsaf (Oosterstraat). Bij de tweede gracht gaat u over de gracht linksaf (Rietveld). Neem de tweede straat rechts (Pluympot). Na 100m. vindt u Lumen aan uw rechterhand.
Andere alternatieven zijn de Phoenixgarage (202 plaatsen), de Zuidpoortgarage (900 plaatsen) en de nieuwe Prinsenhofgarage (639 plaatsen). Als u bij deze laatste garage de uitgang Prinsenhof neemt, kunt u de routebeschrijving onder ‘Per tram’ volgen om bij Lumen te komen.
Voor meer informatie over de parkeergarages zie www.parkerendelft.com of gebruik onderstaande adressen met GPS.

Marktgarage

Willem Naghelstraat 1
2612 XD  DELFT

Phoenixgarage

Phoenixstraat 29
2611 AL Delft

Zuidpoortgarage

Zuidwal 14
2611 DD Delft

Prinsenhofgarage

Kampveldweg 3
2611 WM Delft